כנס חינוך פיננסי בישראל

אולם 207
הוספה ליומן :
אירוע פיננסי

לראשונה בישראל ישולב מסלול לימודים לתכנון פיננסי , במסגרת בית הספר לניהול ולכלכלה

כחלק מתוכנית ההשקה של בית הספר לניהול ולכלכלה יערך כנס בנושא:

'חינוך פיננסי בישראל - אתגרים באקדמיה ובמערכת החינוך'

במעמד סגן שר האוצר, מר יצחק כהן

בהשתתפות הפיקוח על הבנקים, OECD, משרד החינוך, משרד האוצר, המגזר הפרטי, המגזר השלישי ומומחים מהאקדמיה בתחום קבלת החלטות

להורדת התוכניה המלאה (PDF)

>> להרשמה לכנס <<

ד"ר טיראן רוטמן, ראש בית הספר לניהול ולכלכלה ומנחה הכנס:

" מטרת הכנס היא כפולה: האחת – לקיים שיח ראשון בין הגורמים האמונים על תחום החינוך הפיננסי בישראל. המטרה השנייה – לחשוף לציבור חלק מהמחקרים המתקדמים באקדמיה בתחום זה. לא פחות חשוב מבחינתנו, להציג את בית הספר החדש על מסלולי הלימודי וההכשרה הייחודיים בישראל בתחום זה".

המושב הראשון יעסוק באסטרטגיה לאומית בתחום החינוך הפיננסי  וישתתפו בו :  הגב' דניאלה פרידמן, המפקחת הארצית על תחום החינוך הפיננסי, אנליסטית בכירה מה OECD,  הגב' טל הראל, ראשת מטה הפיקוח על הבנקים , מר אוריאל לדרברג, מנכ"ל ארגון 'פעמונים', מר צבי סטפק, מייסד בית ההשקעות מיטב-דש , מר יצחק כהן, סגן שר האוצר.

בסיום המושב הראשון יתקיים פאנל מומחים בהשתתפות מר עומר גטניו, יו"ר איגוד המתכננים הפיננסיים ודוברי המושב הראשון., בהנחיית מנחה : ד"ר טיראן רוטמן

המושב השני יתמקד בחינוך לתכנון פיננסי – הלכה למעשה בהשתתפות: מר שאול אמסטרדמסקי, ראש המערך הכלכלי, 'כאן' תאגיד השידור הציבורי,  פרופ' דורון קליגר, ראש החוג לכלכלה באוניברסיטת חיפה,  ד"ר אייל להב ,  המכללה למנהל,  ד"ר ליאת הדר, המרכז הבינתחומי.

הכניסה חופשית בהרשמה מראש

מספר המקומות מוגבל

>> להרשמה לכנס <<

להורדת התוכניה המלאה (PDF)