אודות

יש דברים שיש רק פה...

רק בויצו. רק בחיפה.

המרכז האקדמי ויצו חיפה מהווה כבר מעל חמישה עשורים אבן-שואבת לאנשים צעירים השואפים להיות מעצבים משכילים, דינמיים, חדשניים, מיומנים ומשפיעים.

אנו ממוקמים בלב המושבה הגרמנית בחיפה - מקום שיש בו השראה בכל פינה, שדוגל בדו-קיום וכבוד הדדי בין א.נשים ושבמרחק הליכה תוכלו ליהנות מבירה מעולה בסוף יום לימודים או לקפוץ לים כדי לנקות את הראש ולעורר את המוזה.

חיפה בכלל והמושבה הגרמנית בפרט, מגלמת בתוכה את העבר, ההווה ובעיקר את העתיד. העיר על כל גווניה, מהפסיפס האנושי הרבגוני ועד היותה עיר עם סצנה אמנותית צומחת, היא חלק בלתי נפרד מההוויה הסטודנטיאלית ומתוכניות הלימודים השונות.

תוכלו ללמוד אצלנו תואר ראשון בחוגים: עיצוב גרפי, ארכיטקטורה וחינוך, צילום ואמנויות המסך ועיצוב אופנה, ותואר שני (יחיד מסוגו בארץ) בעיצוב סביבה וחינוך.

תוכניות הלימודים שלנו מבוססות על גישה הוליסטית המשלבת ידע, מיומנות, פתיחות, רגישות חברתית, דמיון, יצירתיות, חשיבה, יחס אישי, הערכה וביקורת עצמית. כל זאת בסביבת למידה מתקדמת וחדשנית המעמידה לרשות הסטודנטים כלים טכנולוגיים מגוונים. הסטודנטים שלנו זוכים ללמוד מסגל אקדמי מקצועי ומסור, המכיל מרצים ומרצות מובילים בתחומם שעובדים מסביב לשעון כדי להכין אותם למציאות שהם יפגשו עם סיום התואר.

החזון שלנו כמוסד אקדמי הוא להרחיב עבור הסטודנטיות והסטודנטים שלנו את האופק התעסוקתי הניצב בפניהם באמצעות השילוב הייחודי בין אמנות ויצירה לחינוך והוראה.
כך, כשהם יוצאים מהלימודים אל שוק העבודה, ביכולתם להשתלב במשרות שונות בתחום המקצועי בו התמחו, בתחום החינוכי או בשניהם גם יחד. לא משנה באיזה מסלול יבחרו, יש ברשותם את כל הכלים כדי להצליח בגדול, בראש מורם, עם גאווה מקצועית ובביטחון, כבוגרי המוסד לעיצוב וחינוך המוביל בישראל.

בימים אלה נמצא המרכז האקדמי בתהליך איחוד עם אוניברסיטת חיפה, שבסופו, הוא עתיד להפוך לבית הספר לעיצוב של האוניברסיטה.