קורס צילום כמה עולה

קורס צילום – כמה עולה התענוג?

אם אתם מתעניינים לגבי מחיר קורס צילום חשוב שתבינו תחילה שקיימים הבדלים גדולים בין הקורסים השונים המוצעים בצפון. הבדלים אלו יכולים להיות קשורים לזהות המורה בקורס, לתוכנית הלימודים על תכניה ואורכה, לחומרים שבהם משתמשים וכן הלאה. מכלול הפרמטרים האלו גורם לכך שבכל הקשור אל קורס צילום מחירים משתנים ונעים על פני טווח ניכר של אלפי שקלים.

ליצירת קשר לחצו כאן

אז מה משפיע על המחיר?

אם תערכו על קורס צילום השוואת מחירים תראו כאמור הבדלים משמעותיים. ראשית, ככל שלמורה בקורס יש יותר ניסיון ובעיקר מוניטין בתור צלם מוערך ומקצועי, כך הוא יגבה על קורס צילום מחיר גבוה יותר. כמו כן, לעיתים קרובות המחיר ישתנה בהתאם למספר המשתתפים בקבוצה, בעיקר כאשר מדובר במורים פרטיים הפועלים במסגרת מצומצמת. לדוגמא, מורה שנרשמו אל אליו רק 3 תלמידים עשוי לגבות עבור קרוס צילום מקצועי מחיר יותר גבוה ממורה שנרשמו אליו 6 תלמידים.

עוד פרמטר חושב שמשפיע על המחירים היא כמובן תוכנית הלימודים, תכניה ואורכה.  יש קורסי צילום הנפרשים על פני כמה פגישות בודדות ויש הנפרשים על פני חודשים ואף למעלה מכך. כך לדוגמא, במרכז האקדמי ויצ"ו חיפה ניתן להירשם לקורסים שונים בצילום המעניקים מענה לצרכים והרצונות של אנשים שונים. קורס יסודות הצילום אצלנו נפרש על פני 80 שעות אקדמיות לאורך שנה, ובו לומדים את תבניות הלשון ואת אוצר המילים של הצילום, ורוכשים מיומנויות חשובות ובסיסיות. לעומת זאת, אנו מציעים גם קורס צילום מקצועי הנפרש על פני 560 שעות אקדמיות לאורך שנתיים, אשר מקנה מיומנויות, כלים והרגלי עבודה לחשיבה ולהתבוננות צילומית ברמה מעמיקה בהרבה. מטבע הדברים, קורס צילום מקצועי שלנו שנפרש על פני שנתיים הינו יקר יותר מאשר קורס יסודות הצילום.

מעבר לכך, אפילו שני קורסים בעלי אותו מספר פגישות יכולים להיות שונים במחיר, בגלל שהתכנים הנלמדים משתנים. לדוגמא, ישנם קורסים שבהם יוצאים לסיורים מקצועיים, לימי צילום בחוץ, בלילה ובסטודיו מקצועי, עובדים במעבדת צילום ומכירים אותה לעומק, נפגשים עם אנשי מקצוע נוספים ומוכרים מעולם הצילום, וכדומה. כל הפרמטרים האלו משפיעים כמובן על העלויות.

שאלת המחיר בבחירת הקורס

אין ספק כי מחיר קורס צילום משחק תפקיד בבחירת הקורס שמתאים לכם. יחד עם זאת, חשוב שלא לבחור את הקורס רק לפי העלויות (וכאמור הן משקפות את האיכות בדרך כלל), ובוודאי לא כדאי ללכת על הצעה נמוכה מאוד שבאה על חשבון המטרות שאתם רוצים להשיג. במילים אחרות, ודאו שמחיר הקורס ייתן תמורה הולמת לכספכם ולזמנכם על ידי בדיקת הפרמטרים השונים לפני שאתם בוחרים איפה אתם רוצים ללמוד צילום מקצועי.

למידע נוסף על קורס צילום, כמה עולה, הקורסים השונים שלנו והרשמה אל לימודי צילום מקצועי, פנו אל המרכז האקדמי ויצ"ו חיפה בטלפונים 04-8562555 או 1800-770-990.