הענקת תארים בוגרי תשע"ה

הענקת תארים תשעה
17/01/17

ב28.12.2016 קיבלו בוגרי תש"עה את התארים שלהם!

בטקס נכחו בוגרי המחלקות תקשורת חזותית, מדיה, צילום וקולנוע, ארכיטקטורה, עיצוב אופנה ובית הספר לניהול ולכלכלה

את הבוגרים בירכו פרופ' דוד אלכסנדר, נשיא המרכז האקדמי ופרופ' דוד זינדר, יו"ר המועצה האקדמית

שרי בריס, בוגרת המחלקה לתקשורת חזותית, נשאה את דברי הסטודנטים:

"... אומרים שמרצה טוב משחרר את תלמידיו לרוץ חופשי ולפרוץ גבולות , ללא ספק רצנו הרבה במהלך השנים האחרונות ומתחנו גם לא מעט גבולות , וזאת בזכותם של כל אלו שליוו אותנו לילות כימים , ועזרו לנו להגשים את רעיונותינו הגדולים והקטנים כאחד. אין ספק שחלק גדול מהקסם שהוא ויצו , הוא הסגל המרכיב אותו , שנמצא שם כדי לכוון תמיד למקום הנכון תוך השקעה בלתי מתפשרת , נתינה והתמדה. אז בשמי , ובשם כל הבוגרים ארצה לומר תודה , תודה לכולם , כל אלו המרכיבים את ויצו , אנשי הסגל וההוראה, מתאמות המחלקות , ואנשי התפעול. בלעדיכם ובלי עזרתכם לא היינו היכן שאנו היום. ולנו הבוגרים אני מאחלת בכל יום לפרוץ גבול אחר."

לגלרית התמונות מהטקס