אודות המחלקה

תואר ראשון B.Ed בניהול עסקי - 3 מסלולי התמחות ייחודיים*!
ראש המחלקה - ד"ר טיראן רוטמן

המחלקה לניהול עסקי מזמינה אתכם להכיר תואר ראשון חדש ומרתק המציע שלושה מסלולי קריירה* לבחירה:

• מתכנן פיננסי (CFP) ו/או יועץ השקעות ופנסיה -  מסלול לתכנון פיננסי ולשוק ההון בשיתוף בית ההשקעות מיטב-דש ואיגוד המתכננים הפיננסים הבינלאומי - בלעדי בצפון!
  • כלכלן - מסלול עיצוב, יזמות וטכנולוגיה (ע.י.ט) בתעשיית העיצוב, האופנה או סטראטפיסט עם תואר בניהול עסקי
  • מורה - מסלול להוראת הניהול העסקי - בתחומי מנהל העסקים, חשבונאות, שיווק ועוד.

תכנית הלימודים במחלקה לניהול מקנה לסטודנט, מעבר לתואר האקדמי, גם תעודות מקצועיות וגם ניסיון מעשי, הכולל התמחות בבתי השקעות מהמובילים בארץ, בתעשייה ועוד במהלך הלימודים. כל אלה פותחים לבוגרים מגוון רחב של אפשרויות להשתלבות מוצלחת בשוק העבודה:

• בתחום הפיננסים – המסלול מאפשר כניסה לתעשיית הפיננסים ושוק ההון במקומות עבודה כגון בנקים ובתי השקעות על ידי שילוב תכנים אקדמיים ומקצועיים תוך כדי התואר לשם ביצוע מבחנים חיצוניים מטעם הרשות לניירות ערך ומשרד האוצר. סטודנטים אשר יעמדו במתחייב מצד גורמים אלו יזכו לקבל תעודות מקצועיות הכולל: מקצוע המתכנן הפיננסי (CFP), ייעוץ השקעות, ייעוץ פנסיוני, ניהול תיקים ועוד
  • מסלול ע.י.ט – המסלול מתקיים באחד המוסדות המובילים בישראל בתחום העיצוב ומשתלב יחד עם תכני התואר בניהול ובכלכלה ובכך הוא מקנה לבוגריו את הכלים הנדרשים להוביל בעולם היזמות, הסטרטאפ והחדשנות העסקית של המאה ה-21
  • בתחום החינוך – בזכות תעודת ההוראה, המוענקת בתואר ייחודי זה עם מגוון רחב של מקצועות הוראה יוקרתיים ומבוקשים: כלכלה, שיווק, משאבי אנוש, חשבונאות, ניהול וחינוך פיננסי.

מעבר למסלולי ההתמחות* החדשים, תכנית הלימודים כוללת גם מגוון רחב של קורסים, ביניהם: ניהול משאבי אנוש, התנהגות ארגונית, חשבונאות, כלכלה, שיווק, פסיכולוגיה, התנהגות צרכנים, תקשורת בינאישית ועוד, המרחיבים בצורה משמעותית את אפשרויות התעסוקה של בוגרי המחלקה.

מסלול תכנון פיננסי ושוק ההון

מסלול ע.י.ט

המסלול להוראת הניהול העסקי

• סטודנטים המבקשים להמשיך בלימודיהם לתארים מתקדמים, יוכלו להמשיך בלימודים לתואר שני במנהל עסקים או חינוך באוניברסיטאות מובילות.
  • בוגרי תואר ראשון בניהול במרכז האקדמי ויצו חיפה זכאים להמשיך ללימודי התואר השני במנהל עסקים (MBA - Master of Business Administration‎) של האוניברסיטה הפתוחה, במסלול מוסמך ללא תזה.

מדוע לבחור במחלקה לניהול במרכז האקדמי ויצו חיפה:

1.      בין המקומות הבודדים בישראל שבו מוענק תואר ראשון בניהול עסקי בנוסף לתעודת הוראה.

2.      שכר לימוד אוניברסיטאי.

3.      שילוב במגזר העסקי כבר מתום הלימודים באמצעות התמחות (סטאז') במקומות עבודה*.

4.      אפשרות להמשיך בלימודי ייעוץ השקעות ולקבל תעודה מטעם הרשות לניירות ערך**.

5.      קבוצות לימוד קטנות המקנות יחס אישי.

6.      התנסות מעשית בליווי קבוצות.

7.      המשך ישיר לתואר שני במנהל עסקים (MBA) של האוניברסיטה הפתוחה.

8.      מלגות למצטיינים בעלי ציון משולב (פסיכומטרי ובגרות) של מעל 650.

*המרכז האקדמי אינו מבטיח התמחות במקומות עבודה.
**בכפוף לעמידה בבחינות ובתנאי הרשות לניי"ע.

צור קשר עם המחלקה

• ד"ר טיראן רוטמן, ראש המחלקה
  • ד"ר לאה ברומר, מרכזת לימודי הנדסאים. טלפון: 04-8562538
  • עדי גודמן, מתאמת המחלקה. טלפון: 04-8562535, דוא"ל: adi_g@wizodzn.ac.il

*תחומי ההתמחות עומדים לבחירת הסטודנט אך אינם חובה לקבלת תואר. לימודי הוראה הינם חובה ולבחירת הסטודנט כמה מקצועות הוא מעוניין שיופיעו ברישיון ההוראה שלו.

**קבלת תעודות מקצועיות מטעם משרד האוצר, הרשות לניירות ערך או איגוד המתכננים הפיננסים כרוכה בעלויות נוספות ומותנית בעמידה בקריטריונים, במבחנים, בתקופות התמחות וכל דבר מה אחר שנדרש ומפורט אצל הגופים האמורים באתרי האינטרנט או בנהלים אחרים.

***המידע מעודכן לשנת הלימודים תשע"ט 2018 - 2019